Fjernhealing

Fjernhealing er en praktisk variant af healing når healer og klient ikke kan være fysisk nærhed af hinanden. Denn form for healing indebærer en form for intensiv visualisering, næsten altid på et bestemt tidspunkt, som skaber forbindelse mellem healer og klient.

Healingen kan også finde sted på et selvom modtageren ikke er klar på det aftalte tidspunkt. Forudsætningen er at en forbindelse oprettes. Forbindelsen kan ske ved at tale sammen i telefonen, ved et møde, via et fotografi, et navn eller et sted.

En alternativ metode til at skabe forbindelse er ved at skabe kontakten ved at visualisere et aftalt symbol. Denne metode bruges når grupper af personer lagrer energi og krafter i symbolet som modtagerne kan optage i sig senere.

Afprøvning af fjernhealing

Du kan deltage i et forsøg i et forsøg med fjernhealing ved at tune ind på en aftalt illustration.

alle fredage mellem 10:30 - 11:00 ( Forsøget slutter 20 december 2019 )

Følg fremgangsmåden mens du mentalt fokuserer på nedenstående triskele. Efter at have set triskelen kan du lukke øjnene og se triskelen for dit indre.

alt text

Forskellige steder sidder 7 til 10 personer hver fredag mellem 10:30 og 11:00, og skaber et kraftfelt der er til rådighed for alle interesserede. Du kan sidde eller ligge samtidig med os eller når det passer dig. Du skal bare åbne dit sind og modtage hjælpen. Du giver slev tilbage helt naturligt når du er klar til det.

Effekten er størst hvis du gør er klar mellem 10:30 og 11:00 alle fredage, men den helende kraftfelt er altid til din rådighed og er til for dig.

Du kan skrive til [email protected] om effekten af healingen og hvornår du valgte at modtage healingen. Husk du kan vælge om du vil modtage healingen på det bestemte tidspunkt eller når det passer dig.

Hvordan praktiseres fjernhaling

Her følger en kort recept til hvordan du kan få nytte af fjernhealing. Fjernhealing kan være ligeså effektiv som almindelig healing hvis det lykkes healer og klient at være i sync. Ved gruppehealing er sandsynligheden for en god effekt større da muligheden da healingen udspringer af flere.

  1. Aftal et bestemt tidspunkt for healingen.
  2. 10 minutter før healingen skal finde sted, sætter eller lægger personen sig et behageligt og roligt sted og sikrer sig at intet kan forstyrre.
  3. Mentalt skal modtageren være positiv indstillet og åbne for modtagelse af healingen. I løbet af de 10 minutter tømmer modtageren sit sind og "døser hen". Tilstanden er behagelig og energigivende og anbefales selvom man ikke modtager healign
  4. På det aftalte tidspunkt vil healeren indstille sig på personen og sende god energi
  5. Efter 20 -40 minutter er healingen forbi. Modtageren vil naturligt føle sig fuld af energi velvære

For at ramme den rigtige person skal healeren have oplysninger nævnt i begyndelsen af artiklen. En anden mulighed, som bruges ofte ved gruppehealing, er ved at visualisere et bestemt symbol eller et fotografi af et landskab eller andet på det aftalte tidspunkt. Princippet med symbolet og fotografiet skaber en kanel og omtales også som Entanglement i moderne fysik eller Kvantemekanisk sammenfiltring.

Praktiske varianter

Da vi alle har healende kræfter i os benyttes disse metoder også

  1. Flere kan gå sammen og sende gode energier mod en bestemt modtager. Metoden er helt den samme som beskrevet ovenover med den forskel at flere fungerer som healer. Når flere går sammen kan de opnås samme eller næsten samme styrke som en healer.

  2. Lagring af healende krafter er også mulig i et symbol som modtagerne kender. Healing-modtagere kan absorbere healingkrafterne på et senere tidspunkt. Meget praktisk men ikke så stærkt som ved healing hvor afsenedr og modtager er synkrone. Også her kan flere personer fungere som healere.