Til behandlere

Tilmeld nu!

Terapista.dk

Med en udvidet-optagelse kan du

Optagelsen

Processen er enkel og såfremt du er registreret i CVR, er du måske allerede oprettet (en rå-optagelse) via en CVR søgning.

  1. Alle optagelser starter med en rå-optagelse. Dette sker ved et udtræk af offentlige CVR oplysniger som firmanavn, adresse, kontaktoplysninger og fagområde. Er du ikke i CVR eller kan fremsøges i registret, kan du selv tilmelde dig med de oplysninger nævnt før.
  2. En grundoptagelse forudsætter aktiv anmodning af en rettekode. Denne får du med SMS. Med en rettekode kan du rette i klinikkens oplysninger. Du kan tilføje uddannelser, behandlinger samt link til portræt og video og til din hjemmeside.
  3. Med en udvidet optagelse har du mulighed for at skrive en længere beskrivelse og få en bedre placering ved søgninger. En udvidet optagelse. Aktivering af dette sker ved at sætte et flueben.

Tilmeld dig allerede nu. Det er hurtigt og nemt

Andet

Terapista begrænser ikke antal søgeord , behandlinger eller længden af dine tekster eller andet. Du kan registrere de uddannelser, behandlinger du tilbyder du har brug for.

Bliv fundet

Ting du selv kan gøre hurtigt, billigt og uafhængigt af andre for at blive fundet som behandler.

  1. Behandlingsområde som del af firmanavn. Et eksempel. Er du Clairvoyant, hedder Inge Hansen og registreret med CVR nummer bør du rette firmanavn i CVR så det indeholder ordet clairvoyant - "Clairvoyant Inge Hansen" er en mulighed. Årsagen er at mange fortegnelser, måske op til tyve stk, benytter CVR data.

  2. En hjemmeside giver mange muligheder og opretholdes for under 300 kr årligt. Nye klienter kan finde dig ved simple google søgninger og kontakten til eksisterende kan vedligeholdes.

  3. En artikel på en hjemmeside gør det muligt at finde nye fans. Skriv om et emne du brænder for og som du beskæftiger dig med og hermed er ekspert i. Artiklen, du skriver, henviser til dig og du får selvfølgelig helt automatisk interesserede besøgende på din hjemmeside.

Alle tre forslag er simple og billige og koster kun lidt tid.

Links


/marts 2019