Til behandlere

Terapista.dk er et online søgeværktøj til at finde alternative behandlere

Hjemmesiden benytter intet abonnement. Både behandler og klient kan bruge hjemmesiden uden abonnement eller medlemskab. Ingen banner-annoncer og ingen distraherende bling

Med en udvidet optagelse kan du

Tilmeld din klinik nu!

Optagelsen er automatisk

Processen er enkel og såfremt du er registreret i CVR, er du måske allerede oprettet via en CVR søgning.

  1. Alle optagelser starter med en rå-optagelse. Dette er blot et udtræk af CVR oplysniger og indeholder firmanavn, adresse, kontaktoplysninger og fagområde. Er du ikke i CVR eller kan fremsøges i registret, må du selv tilmelde dig med de oplysninger nævnt før.
  2. Du kan herefter anmode om en rettekode. Denne får du med SMS. Du kan hermed rette i klinikkens oplysninger. Du kan tilføje uddannelser, behandlinger samt link til portræt og video og til din hjemmeside.
  3. Med en udvidet optagelse har du mulighed for at skrive en længere beskrivelse og få en bedre placering ved søgninger.

Tilmeld dig allerede nu. Det er hurtigt og nemt

Bliv fundet

Ting du selv kan gøre hurtigt, billigt og uafhængigt af andre, for at blive fundet som behandler. Dit mål er selvfølgeligt at blive fundet af søgemaskiner som Google.

  1. Behandling som del af firmanavn i CVR. Et eksempel. Er du Clairvoyant, hedder Inge Hansen og registreret med CVR nummer bør du rette firmanavn i CVR så det indeholder ordet clairvoyant - "Clairvoyant Inge Hansen" er en mulighed. Mange fortegnelser benytter CVR data som rådata på samme måde som terapista.dk. Din klinik behøver ikke hedde det samme fysisk som i CVR.

  2. En hjemmeside åbner mange muligheder og koster omkring 300 kr årligt. Nye klienter kan finde dig ved simple google søgninger og kontakten til eksisterende klienter kan vedligeholdes med email. Mange glemmer hjemmesiden og tror facebook og evt twitter er nok. Det er det ikke da facebook er en lukket have og mange - specielt unge - undgår facebook pga misbruget af brugerdata.

  3. En artikel på en hjemmeside gør det muligt at finde nye fans. Skriv om et emne du brænder for og som du beskæftiger dig med og hermed er ekspert i. Artiklen, du skriver, henviser jo til dig og du får selvfølgelig helt automatisk interesserede besøgende på din hjemmeside.

Alle tre forslag er simple og billige og koster meget lidt i tid.

Links


/marts 2019